Welkom » Werkwijze coaching en tarieven

Coaching & Raadgeving

Op weg naar een gezonde manier van leven.


Werkwijze coaching en tarieven

Samen een coachingstraject ingaan.

Als jij denkt dat ik jouw “sparringpartner” zou kunnen zijn, vul dan het contactformulier op deze site in. Vervolgens neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Als tijdens het intakegesprek blijkt dat er voldoende wederzijds vertrouwen is om samen een coachingstraject in te gaan, zullen we in samenspraak komen tot een plan van aanpak en kunnen we inschatten hoe dat traject er uit moet zien, dus ook hoeveel gesprekken we denken nodig te hebben.   

Gedurende het traject zullen we regelmatig evalueren of het proces naar wens verloopt, of dat er iets moet worden bijgesteld. Zodra we vaststellen dat de doelen zijn bereikt kunnen we de gesprekken beëindigen. Indien nodig en/of gewenst kunnen we nog een aantal gesprekken inplannen.  

Verwachtingen over en weer.

Ik zal niet meer werk aannemen dan ik aankan, waardoor er geen wachtlijst is. Ik zal de gesprekken ingaan zonder (voor-)oordeel en naar jou luisteren.

Van jouw verwacht ik dat je werkt aan je doelen.

Tarieven coaching.

Voor coachingsgesprekken reken ik een uurtarief van € 65,00 inclusief BTW. Als je het aantal ingeschatte gesprekken ineens vooruit betaalt, kan ik je een korting van 15% op het uurtarief geven.  

Ik begrijp dat deze investering in jezelf een aderlating kan zijn als je maar een klein budget hebt. Omdat ik vind dat mijn hulp in principe voor iedereen toegankelijk moet zijn is er afhankelijk van de hoogte van jouw inkomen een aangepast tarief bespreekbaar.

Annulering gesprek.

Annulering van een gesprek dient in elk geval 48 uur van tevoren worden gedaan. Dan zullen er geen kosten in rekening gebracht worden.

Bij annulering korter dan 48 uur of bij het niet nakomen van de afspraak zal het geldende tarief in rekening worden gebracht.

Openingstijden.

Voor de coachingsgesprekken kunnen er afspraken gemaakt worden binnen de volgende tijden:

dinsdag tussen    09.00 - 17.00 uur

woensdag tussen  09.00 - 17.00 uur

donderdag tussen 09.00 - 17.00 uur