Welkom » Over mij

Coaching & Raadgeving

Ondersteuning bij een christelijke levenswijze.

Voor jouw beeldvorming.

Het voert te ver om hier mijn levensloop met jou te delen. Wel zal ik voor jouw beeldvorming, in grote lijnen een inkijkje geven in mijn spirituele reis door dit leven.

De vruchten van mijn spirituele reis.

Ik ben in geloof opgevoed, maar heb de kerk/gemeente in mijn puberjaren verlaten, vanwege gebeurtenissen die oh zo kenmerkend zijn voor een gebrek aan liefde. De frustratie was toendertijd zo groot, dat ik ook God heb proberen buiten te sluiten. Als ik nu terugkijk, ben ik toendertijd bewust begonnen met het zoeken naar antwoorden op allerlei levensvragen.

De rode draad in mijn leven.

Het zoeken naar antwoorden op levens- en zingevingsvragen heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Die zoektocht heeft mij, via diverse levensbeschouwingen, na zo'n 28 jaar uiteindelijk weer bij God gebracht.

Mijn reis naar een meer dan voortreffelijke weg.

Uit dankbaarheid voor mijn redding, heb ik de afgelopen 25 jaar geprobeerd, te leven op een manier, dat ik als christen herkend zou kunnen worden. Deze reis over mijn levensweg, heeft mij in die periode, door de meest uiteenlopende omstandigheden geleid. Ook omstandigheden waarin ik mij heel ongemakkelijk en vaak ook heel machteloos heb gevoeld. Toch kan ik terugkijkend getuigen van veelbewogen en rijke jaren, die mij uiteindelijk zicht hebben gegeven op een "meer dan voortreffelijke weg."

De vruchten van mijn spirituele reis.

Inmiddels mag ik wel zeggen, gepokt en gemazeld door het leven, zoveel Bijbelkennis, inzichten en levenservaring opgedaan te hebben, dat ik ook jou op jouw zoektocht in het geloof kan ondersteunen.