Welkom » Ondersteuning

Ondersteuning


Ik doe een beroep op jouw vrijgevigheid..

Vaak wordt de sfeer wat grimmig als er een beroep wordt gedaan op de portemonnee. Daarom zal ik er niet omheen draaien en val ik maar meteen met de deur in huis. Ik durf een beroep te doen op jouw vrijgevigheid, omdat God van mensen houdt die met vreugde geven.

 

God heeft ons aan elkaar gegeven.

Ik geloof dat God ons aan elkaar gegeven heeft, om elkaar op te bouwen, te bemoedigen, aan te moedigen en te helpen waar dat kan. Ieder mag dat op zijn of haar manier doen. Wij, Evelien en Willem, geven al onze beschikbare tijd om materiaal en diensten te ontwikkelen die ter ondersteuning kunnen dienen om jou en anderen te helpen bij een manier van leven als christen. Je mag daarbij denken aan het in de lucht houden van de website, het organiseren van bijeenkomsten, het schrijven van artikelen, het (laten) ontwikkelen van onderwijs, etc….

 

Onze financiële middelen zijn te beperkt.

Onze financiële middelen zijn te beperkt om al deze kosten te dragen. Denk jij dat het werk van VanBitterNaarZoet ook jou en anderen tot zegen kan zijn? Dan roep ik je op ons werk tot zegen te zijn door je hart te laten spreken en ons financieel te ondersteunen.   

 

Geven door partner te worden.

Als jij het werk van VanBitterNaarZoet wilt laten groeien door financieel te steunen, kan dat op de volgende manieren:

Wordt partner! Je geeft daarmee te kennen dat we op je kunnen rekenen, omdat je bereid bent ons met een maandelijks bedrag te ondersteunen. Je maakt jezelf daarmee tot deel van onze bediening. We houden je dan ook graag op de hoogte van en willen je  betrekken bij de ontwikkelingen binnen VanBitterNaarZoet. (Uitzoeken hoe ik dat online kan regelen)

Online geven. Natuurlijk zijn we blij met elke vorm van ondersteuning. ook een éénmalige gift is zeer welkom.

  • Per telefoon
  • SMS
  • Ideal
  • Paypal

VanBitterNaarZoet

KvK

BTWnr.

Bank