Welkom » Nieuws » Ik wil deel krijgen aan een meer dan voortreffelijke weg!

Ik wil deel krijgen aan een meer dan voortreffelijke weg!

Gepubliceerd op 18 oktober 2018 om 15:24

God wil ook voor jou het beste !

God, jouw en mijn Schepper, is een goede God. Hij is een God die het beste voor jou en voor mij wil. Het ultieme bewijs daarvoor is het offer dat Hij bracht in Zijn  Zoon, de Here Jezus Christus. Jezus, die zelf zonder zonde was, heeft de last van de zonde bij ons weggenomen. De zonden waarin de mens leefde vormden een barrière tussen God en de mens. Om die barrière weg te nemen heeft Hij, Jezus, een hoge prijs betaald. Hij werd aan het kruis op Golgotha gespijkerd en Zijn bloed was de losprijs voor onze zonden. De zonde heeft nu geen macht meer over ons.  

De beloften van God.

Als jij gelooft dat de Here Jezus zichzelf als offer gaf voor jouw zonden, mag jij deel krijgen aan de beloften die God ook jou geeft in Zijn Woord.

Een deel van die beloften zijn onvoorwaardelijk. Je krijgt ze zonder er een tegenprestatie voor te leveren. Gewoon omdat God ervan zegt: “Ik zal het voor je doen.” Dan is er ook nog een aanzienlijk aantal voorwaardelijke beloften. Je zult begrijpen dat dit dan beloften zijn waarvan God zegt: “Als jij dit doet, zal ik dat voor jou doen.”

Hoe krijg ik deel aan die beloften.

Natuurlijk wil ook jij deel krijgen aan de beloften die God in Zijn Woord heeft gedaan. Als jij je door de Bijbel, zijnde het door God geïnspireerde Woord, wilt laten inspireren, zul je tot de ontdekking komen dat Gods Woord heel duidelijk is over wat er van jou en van een ieder die zich christen noemt verwacht mag worden. Gods Woord staat geen eigen uitleg toe. Hij wil dat we naar Zijn wil leven. Indien wij daar werk van maken, zullen we ook ervaren dat er steeds meer belemmeringen verdwijnen, die ons de toegang tot Zijn beloften onthouden. Je kiest dan voor een meer dan voortreffelijke weg.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.