Welkom » Leefstijltrajecten » Gezond leven voor altijd

Traject 1: Gezond leven voor altijd.

Het ontstaan van veel ziekten is te linken aan een ongezonde leefstijl. Zo’n leefstijl kenmerkt zich door verkeerd voedsel in combinatie met te weinig lichaamsbeweging en teveel stress.

VanBitterNaarZoet heeft een 6 maanden durend traject ontwikkeld. In dat traject zal er aandacht zijn voor balans tussen jouw lichaam, jouw ziel en jouw geest. Deze drie aspecten vormen jou, volgens de christelijke kijk op het leven, tot mens. Wij willen jou graag de bouwstenen aanreiken waarmee jij het fundament kunt leggen voor een blijvend gezonde leefstijl. 

Intake gesprek.

Ben jij nieuwsgierig of het traject “Gezond leven voor altijd” ook jou op weg zou kunnen helpen naar een gezonde leefstijl? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek. 

Een intakegesprek zal ongeveer een uur duren. In dat gesprek zal moeten blijken of er er voldoende wederzijds vertrouwen is om een gezamenlijk traject in te gaan, dat jou zal helpen op weg naar een gezonde leefstijl. In samenspraak zullen we tot een plan van aanpak komen.

Coachingsgesprek.

De coachingsgesprekken zullen er op gericht zijn, dat jij leert (weer) leiding te krijgen over je leven, zodat jij jouw leven kunt inrichten naar jouw eigen wil. Vanuit de christelijke overtuiging leren we dat die eigen wil wordt gebruikt om God de eerste plaats in je leven te geven. Het is ons verlangen jouw met respect te begeleiden naar een “meer dan voortreffelijke weg”. Dat is de weg die voor jou zal leiden naar een gezonde leefstijl.  

In een periode van 6 maanden heb je recht op 6 coachingsgesprekken van een uur. In overleg met je coach kun je deze gesprekken naar behoefte inplannen. Mocht je na die zes coachingsgesprekken je doel nog niet geheel bereikt hebben, bestaat altijd de mogelijkheid, in overleg het traject te verlengen.

Begeleidingsgesprek.

Naast de coachingsgesprekken heb je recht op een maandelijks begeleidingsgesprek van 30 minuten.

Tijdens deze gesprekken wordt je gewogen en evalueren we de voortgang van jouw traject naar een gezonde leefstijl.   

Tevens krijg je begeleiding in het samenstellen van een gezond eet-/drinkpatroon en het aanbrengen van de balans tussen eten - bewegen- rusten.

Whatsapp of email contact.

Loop je in de tijd tussen de gesprekken tegen zaken aan die je belemmeren in de voortgang, mag je te allen tijde je vragen en of opmerkingen met ons delen via whatsapp of email.