Welkom » Leefstijltrajecten » Blijvend afvallen

Blijvend afvallen.

Ruim 50% van de volwassen Nederlanders is te zwaar. Een gevaar voor de gezondheid waar je zeker niet te lichthartig over moet denken. Misschien heb jij al eens geprobeerd, door het volgen van een dieet, om op een gezond gewicht te komen, maar ben je uiteindelijk toch weer aangekomen. Zeer frustrerend.

Wij bieden jou een traject aan van een half jaar. In dat half jaar heb je recht op 12 begeleidingsgesprekken. In die gesprekken zal veel aandacht worden geschonken aan je leef- en eetgewoonten. Door die gewoonten te veranderen is er veel meer kans op blijvend resultaat.

Intakegesprek.

Ben jij nieuwsgierig of ons traject “Afvallen en op gewicht blijven” ook jou op weg zou kunnen helpen naar een blijvend gezond gewicht?

Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek. 

Dat zal een gesprek zijn van ongeveer een half uur, waarin we jou zullen uitleggen hoe wij jou gaan begeleiden naar een gezond gewicht. Als jij besluit het traject “Afvallen en op gewicht blijven” in te gaan zullen we je vragen een vragenlijst in te vullen die ons een beeld zal geven van jouw leef- en eetgewoonten.  

Begeleidingsgesprek.

Tijdens deze gesprekken wordt je gewogen en evalueren we de voortgang van jouw traject naar een gezond gewicht.   

Tevens krijg je begeleiding in het samenstellen van een gezond eet-/drinkpatroon en het aanbrengen van de balans tussen eten - bewegen - rusten.

Whatsapp of email contact.

Loop je in de tijd tussen de gesprekken tegen zaken aan die je belemmeren in de voortgang, mag je te allen tijde je vragen en of opmerkingen met ons delen via whatsapp of email.