Welkom » Het leefstijltraject

Leefstijltraject


Aandacht voor leefstijl.

 Leefstijl is een onderwerp dat al een tijdje ruime belangstelling geniet. Niet zo gek natuurlijk, want gezondheid is waarschijnlijk ook voor jou een belangrijke voorwaarde voor een waardevol leven.

Je weet vast wel dat een ongezonde leefstijl sterk bijdraagt aan het ontwikkelen van ziekten en een slechte lichamelijke en geestelijke conditie.

Neem je daar genoegen mee

of

ga je afrekenen met een ongezonde leefstijl?

Ja dat besluit kun je nu nemen! Want ondanks het feit dat je geen controle hebt over het krijgen van ziekte, kun je er wel degelijk meer invloed op uitoefenen dan je denkt.

De invloed die jij kunt uitoefenen zit opgesloten in jouw leefstijl. Door er een gezonde leefstijl op na te houden zul je meer weerstand opbouwen.

Als je er voor kiest  op weg te gaan naar een gezonde leefstijl, laat je dan helpen door iemand die weet waarover hij het heeft. Veranderen van leefstijl is niet zo maar even een knop omzetten. Wil je een blijvend resultaat boeken, zul je moeten werken aan een verandering van je denken.

Uit eigen ervaring weet ik dat je tijdens zo'n veranderingsproces te maken krijgt met allerlei verleidingen en obstakels.

In het leefstijltraject "Samen op weg naar een gezonde leefstijl" worden jou de bouwstenen aangereikt, waarmee je een goed fundament kunt leggen voor een gezonde leefstijl. Een fundament waar jij zelf verder op kunt bouwen, zodat je niet meer terugvalt in de oude gewoonten.

Ik bied jou twee mogelijkheden om het leefstijltraject in te gaan. In beide gevallen zal het een groepsmatige aanpak zijn.


Blog en laatste berichten


Route 1. Thuisparty 

(voorlopig alleen in de regio's Twente en de Achterhoek)

Als jij minimaal 4 personen uitnodigt, waar jij samen mee op weg wilt gaan naar een gezonde leefstijl, komen wij dat bij jou thuis verzorgen.

Duur van het traject

Gedurende een periode van 3 maanden verzorgen wij 2x per maand een 2 uur durende sessie.

Kosten voor het traject

per deelnemer              € 325,00 

bijbetaling ineens         € 308,75    termijnbetaling 3x       € 108,00

Je gaat een overeenkomst aan voor het gehele traject.

 

Route 2. Workshops op locatie van VanBitterNaarZoet

(geheel Nederland door ons gekozen locatie)

Je kunt je inschrijven voor een groep. Zodra wij 10 inschrijvingen binnen hebben kunnen we de data inplannen.

Duur van het traject

Gedurende 3 maanden eens per maand een workshop. De workshops beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur. Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen.

Kosten voor het traject

per deelnemer              € 395,00

Je gaat een overeenkomst aan voor het gehele traject.