Welkom » Diensten

Coaching & Raadgeving

Op weg naar een gezonde manier van leven.


Diensten

Een instant oplossing!?

Nee, het is niet zo simpel dat ik jou een kant en klare oplossing aan kan bieden op weg naar een gezond leven. De mens is een gecompliceerd wezen dat bestaat uit lichaam, ziel en geest. Deze delen zijn niet los van elkaar te zien. Integendeel, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wil je een gezond leven leiden dan zul je moeten zorgdragen voor een goede balans tussen die drie delen. Dus verwacht van mij geen wonderen! Wel kan ik jou zicht bieden op een meer dan voortreffelijke weg en ik kan je handvatten aanreiken om die meer dan voortreffelijke weg te bewandelen, zodat je wel deel kunt krijgen aan een wonder.

Wat heb ik jou dan wel te bieden?

Ik schreef al dat de weg naar het begrijpen van ziekte niet simpel is en dat ik je ook geen kant en klare oplossing kan aanbieden.

Wat heb ik jou dan wel te bieden?

Ik denk dat ik jou goed kan coachen naar die meer dan voortreffelijke weg, omdat ik al even onderweg ben op de levensweg. De “school van het leven” heeft mij in rijke mate gevormd. Ik heb op het gebied van leven in gezondheid veel kennis mogen opbouwen en ik heb inzichten verkregen in ziekte en hoe daarvan te genezen en vervolgens te leven vanuit gezondheid. Mijn manier van coachen is naast kennis van het vak voornamelijk gebaseerd op mijn levensovertuiging.   

Aandachtspunten die voorbij zullen komen.

Zoals al geschreven, bestaat de mens uit een lichaam, geest en ziel en is het zaak die drie delen met elkaar in balans te brengen en te houden. Daarom zal ik samen met jou zoeken naar de voor jou juiste balans. Daarbij zullen onderwerpen aan de orde komen als:

Eten en drinken

Lichaamsbeweging

In de stilte komen

Levensovertuiging