Welkom » Blog en berichten » Eindelijk in lijn met de gedachten van God.

Eindelijk in lijn met de gedachten van God.

 

 

Ja lieve mensen, ik weet niet hoe het jullie vergaat als God je duidelijk maakt dat Hij een nieuwe weg voor je zal bereiden? Ik in elk geval, loop er toch telkens tegenaan dat mijn gedachten anders zijn en daarom ook mijn wegen niet altijd in lijn lopen met de gedachten van God.  

 

In lijn komen met de gedachten van God.

Gelukkig leer ik wel steeds beter mij af te stemmen op God om mijn gedachten in lijn te brengen met die van Hem. Je kunt alleen op God afstemmen als je bereid bent in te gaan op Zijn uitnodiging om een relatie met Hem te onderhouden. Het onderhouden van die relatie bouw je niet op door even tijd te maken in een verloren uurtje. Je zult tijd vrij moeten maken om met Hem te wandelen. Zoals twee mensen die met elkaar wandelen zul jij in geestelijk opzicht ook in dezelfde cadans met God moeten bewegen. Pas dan zul je ontdekken hoe Zijn heerlijkheid tot uitdrukking komt in jouw wandel.

In één en dezelfde cadans met God bewegen.

De afgelopen twee jaar zijn een zoektocht geweest naar de invulling van de nieuwe weg die God voor mij zou bereiden. Nu heb ik eindelijk de overtuiging dat ik in één en dezelfde cadans met God beweeg. Dat heeft een aantal zaken voor mij duidelijk gemaakt die ik, nu met jou betrokken volger, wil delen. Er is nu een goed fundament waarop VanBitterNaarZoet verder kan uitgroeien.

Wat er gaat veranderen.

Je zult begrijpen dat er wat gaat veranderen. Die veranderingen zullen de komende weken zichtbaar worden op de website. Die website zal het hart gaan vormen voor de communicatie van VanBitterNaarZoet. Daarom heb ik besloten zoveel mogelijk van mijn tijd te investeren in het verbeteren van de website en het verhogen van de vindbaarheid op de zoekmachines. Ik zal binnenkort mijn accounts op Twitter en Facebook beëindigen. De tijdsinvestering in deze media weegt niet op tegen het verwachtte resultaat. 

Hoe nu verder?

Beste Facebook en Twittervriend(in), je hoeft niets te missen van de nieuwe ontwikkelingen binnen VanBitterNaarZoet. Wie weet heeft VanBitterNaarZoet, nu of in de toekomst wel een dienst waar jij je voordeel mee kunt doen.

Ik nodig je dan ook uit je aan te melden op de website om de laatste berichten te ontvangen in je mailbox. 

 

Dus tot ziens op de website van VanBitterNaarZoet of op één van de activiteiten die voor de periode na de zomervakantie ontwikkeld zullen worden.

 

Hartelijke groet en verbonden in Hem.

 

Willem de Wit


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.