Welkom » Blog en berichten » Onderwijs dat je inzicht zal geven in hetgeen de Bijbel jouw wil openbaren.

Onderwijs dat je inzicht zal geven in hetgeen de Bijbel jouw wil openbaren.

Praktisch onderwijs dat je inzicht zal geven in hetgeen de Bijbel jouw wil openbaren, zodat je het geleerde ook gemakkelijk kunt toepassen in het dagelijks leven. Afhankelijk van het onderwerp zal het onderwijs op verschillende manieren worden aangeboden. Sommige modules zullen online worden aangeboden, terwijl andere onderwerpen beter overgebracht kunnen worden in bijvoorbeeld seminars, workshops en/of conferenties.

Intro

Zo, dat is al weer een fors aantal weken geleden dat ik door middel van een blog iets heb laten horen. Slechts weinigen hebben iets van zich laten horen. Ik hoop niet dat ik daaruit moet begrijpen dat jullie mij niet gemist hebben?

Mocht je niet (meer) weten waarom ik in oktober 2016 ben begonnen met het schrijven van een blog, kun je indien geïnteresseerd , de link naar mijn eerste blog volgen.

 

Al in die jaren spraken we veel over het opzetten van een “School for Life”.

De korte versie is dat ik jullie deelgenoot wilde maken van de strijd die ik heb ervaren bij het tot stand komen van VanBitterNaarZoet. Vele jaren daaraan voorafgaand, heb ik met mijn echtgenote Evelien, vaak gesprekken gevoerd over het tekortschieten van het onderwijs in vele kerken. De boodschap die in veel kerkelijke gemeenten wordt gebracht staat ver af van de praktijk van alledag. Ook mist de boodschap de handvatten voor velen om er in het dagelijks leven iets mee te kunnen. Daarnaast wordt mijns inziens te weinig gesproken over de wil van God. Al in die jaren spraken we veel over het opzetten van een “School for Life”.

 

Ik heb een zwabberkoers gevaren.

Terugkijkend op de periode van oktober 2016 tot aan nu moet ik helaas constateren dat ik nogal een zwabberkoers heb gevaren. Ik hoop echt dat ik daar nu mee heb kunnen afrekenen en nu dan eindelijk zover ben om concreet onderwijs aan te gaan bieden. Onderwijs dat voor een ieder zicht moet geven op wat er nodig is, om deel te krijgen aan de beloften die God voor ons apart heeft gezet.

De nieuwe website is online!

Hierin ligt dan ook de oorzaak dat ik al weken offline ben. De bedoeling was om op de achtergrond te werken aan een nieuwe website. Helaas is dat niet gelukt, omdat ik niet over de middelen beschik dat uit te besteden. Maar al doende liep ik ook tegen grenzen aan wat betreft mijn kennis op digitaal gebied. Er zat niets anders op dan offline te gaan om hard te gaan werken aan VanBitterNaarZoet 2018.

 

Praktisch onderwijs dat je inzicht zal geven.

De site is nog niet helemaal klaar, maar wel ver genoeg om weer online te gaan. De komende tijd zal ik verder werken aan de ontwikkeling van het onderwijs dat we willen aanbieden. Praktisch onderwijs dat je inzicht zal geven in hetgeen de Bijbel jouw wil openbaren, zodat je het geleerde ook gemakkelijk kunt toepassen in het dagelijks leven. Afhankelijk van het onderwerp zal het onderwijs op verschillende manieren worden aangeboden. Sommige modules zullen online worden aangeboden, terwijl andere onderwerpen beter overgebracht kunnen worden in bijvoorbeeld seminars, workshops en/of conferenties.

 

Ontmoetingsdagen.

Daarnaast lijkt het ons fijn ontmoetingsdagen te organiseren, waarop gebruikers en sympathisanten van de diensten van VanBitterNaarZoet, zowel ons als elkaar beter kunnen leren kennen. Dagen waarop we met elkaar kunnen delen. Uiteindelijk gaat er toch niets boven de fysieke ontmoeting. Maar hierover later meer.

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Schroom niet en maak gebruik van het reactieformulier. Je opmerkingen en/of vragen zullen serieus worden bekeken en beantwoord.

 

Wil je niets missen van de nieuwe ontwikkelingen?

Klik dan op de rode button op de site of op deze link om de laatste berichten telkens direct in je mailbox te ontvangen.

Oproep aan mensen die zich al hadden aangemeld voor de laatste berichten. Bij het omzetten naar een nieuwe website zijn mijn adresbestanden verloren gegaan. Dus wil je nog steeds op de hoogte blijven? Meld je dan opnieuw aan. Klik op de rode button op de site  of volg deze link.

In de hoop dat we samen nog veel mogen delen groet ik jullie.

Gods zegen

Willem


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.