Welkom » Blog en berichten » Verhuizing naar nieuwe domeinnaam.

Verhuizing naar nieuwe domeinnaam.

Deze week geen blog over de beloften van God. Ben druk bezig met het op orde brengen van een aantal zaken.

Verhuizing.

In het vorige blog schreef ik al over de verstrengeling van twee verschillende zaken onder de naam VanBitterNaarZoet, namelijk de praktijk voor coaching & raadgeving. Met dit werk moet ik mijn levensonderhoud verdienen. Daarnaast ben ik twee maanden geleden begonnen met het schrijven van een blog over het bewandelen van een “meer dan voortreffelijke weg”.

Aanvankelijk leek het mij geen kwaad te kunnen …….. die twee verschillende zaken onder één domeinnaam onder te brengen. Vooral niet omdat ik voornemens was in eerste instantie mijn aandacht te geven aan het opstarten van de praktijk voor coaching & raadgeving. Gaande het schrijven is het accent voor mij steeds meer gaan verschuiven naar het onderhouden van het blog. God legt het op mijn hart, mijn kennis en inzichten  over het bewandelen van een “meer dan voortreffelijke weg” met de buitenwacht te delen. Deze kennis en inzichten heeft Hij mij gegeven om ze weer door te geven. Daarbij leeft de hoop dat het uiteindelijk zal leiden tot het opzetten van onderwijs.

De blogs die tot nu toe onder de naam VanBitterNaarZoet zijn geplaatst, ga ik verhuizen naar een nieuwe domeinnaam www.vandrijfzandnaarvastegrond.nl . Ik wil mijn tijd investeren om die verhuizing zo snel mogelijk te laten verlopen, daarom deze week geen nieuw blog over de beloften van God. Ik hoop onder de nieuwe domeinnaam, te beginnen met een volgende stap richting die “meer dan voortreffelijke weg”.

Ik hoop dan een een serie blogs te gaan plaatsen over misschien wel één van de grootste beloften van God. Een belofte die de gemoederen onder christenen behoorlijk bezighoud en die tot grote verdeeldheid leidt. Die belofte heet genezing.

Onder de huidige domeinnaam www.vanbitternaarzoet.nl ga ik de praktijk voor Coaching & Raadgeving meer profileren. Met enige regelmaat zal ik ook onder die naam een blog bijhouden. Ik stel me daarbij voor, telkens een onderwerp te behandelen waarvoor coaching of raad gevraagd kan worden.

Dit is het voor nu. Ik wens jullie alvast een prettig, maar vooral gezegend weekend en graag tot volgende week.

Vriendelijke groet,

Willem.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.